Aktuellt

Trädgårdskurs för föräldralediga mfl på Glasbrukets vandrarhem 

 Nyfiken på bl a frösådd, varmbänk, trädgårdsdesign? På vårens trädgårdskurs får du inspiration och nya trädgårdskunskaper när vi omvandlar Glasbruket till en blomstrande och grönsaksdignande oas. Dessutom får du en hel del fröer och plantor med dig hem till din egen trädgård. Bebisar är såklart välkomna! 8 träffar varannan torsdag med start 22/2 kl 9-11.30, kostnad 995 kr. Din anmälan vill vi ha senast 12/2 till [javascript protected email address] el på sms till 0731-576476. Varmt välkommen!

Kurser

Intresserad av att anordna en trädgårdskurs? Spira Trädgårdsdesign håller gärna kurser inom trädgårdsdesign och trädgård i övrigt. I februari-mars är det dags för kurs igen inom Medborgarskolans regi.

Inspirationskvällar 

Varför inte samlas några kompisar för en kväll full med trädgårdsinspiration. Dessa trädgårdskvällar kan utformas efter önskemål med innehåll som trädgårdsdesign eller trädgårdsskötsel eller varför inte pyssla med att fixa vårens krukor till entré och uteplats. Hör gärna av er för diskussion av olika upplägg.

  Presentkort

Presentdags? Svårt att hitta den rätta inflyttningspresenten eller 40-årspresenten? Spira Trädgårdsdesign erbjuder såklart presentkort.

  Växtstyling/gardenstyling

Växtstyling/Gardenstyling - Tveka inte höra av dig om du vill ha hjälp med växtstyling inne eller ute inför t ex försäljning av lägenhet eller hus.