Aktuellt

Kurs på Glasbrukets vandrarhem 13/1

Varmt välkomna att anmäla er till en inspirerande kursdag i trädgårdsdesign den 13/1. På kursen går vi igenom grunderna i trädgårdsdesign och ni får arbeta med er egen trädgårdsritning! Kursen är mellan 8.30-16.30, kostar 1295 kr och fika och lunch ingår. 

Kurser

Intresserad av att anordna en trädgårdskurs? Spira Trädgårdsdesign håller gärna kurser inom trädgårdsdesign och trädgård i övrigt. I oktober-november är det dags för kurs inom Medborgarskolans regi.

Inspirationskvällar 

Varför inte samlas några kompisar för en kväll full med trädgårdsinspiration. Dessa trädgårdskvällar kan utformas efter önskemål med innehåll som trädgårdsdesign eller trädgårdsskötsel eller varför inte pyssla med att fixa vårens krukor till entré och uteplats. Hör gärna av er för diskussion av olika upplägg.

  Presentkort

Presentdags? Svårt att hitta den rätta inflyttningspresenten eller 40-årspresenten? Spira Trädgårdsdesign erbjuder såklart presentkort.

  Växtstyling/gardenstyling

Växtstyling/Gardenstyling - Tveka inte höra av dig om du vill ha hjälp med växtstyling inne eller ute inför t ex försäljning av lägenhet eller hus.